Međimorec, N. (2021). Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139
Međimorec, Nino. "Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139
Međimorec, Nino. "Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139
Međimorec, N. (2021). 'Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139
Međimorec N. Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2021 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139
N. Međimorec, "Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139