završni rad
Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2021. urn:nbn:hr:122:453780

Posavec, Nikola
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Posavec, N. (2021). Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780

Posavec, Nikola. "Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780

Posavec, Nikola. "Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780

Posavec, N. (2021). 'Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780

Posavec N. Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2021 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780

N. Posavec, "Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780