Hrženjak, P. (2022). Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463
Hrženjak, Petra. "Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463
Hrženjak, Petra. "Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463
Hrženjak, P. (2022). 'Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463
Hrženjak P. Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463
P. Hrženjak, "Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463