završni rad
Komparacija elemenata infotainmenta u popularnim kulinarskim zabavnim emisijama na hrvatskom i engleskom govornom području
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2022. urn:nbn:hr:122:294307

Svaguša, Katarina
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Koprivnica
Odjel za komunikologiju, medije i novinarstvo

Citirajte ovaj rad

Svaguša, K. (2022). Komparacija elemenata infotainmenta u popularnim kulinarskim zabavnim emisijama na hrvatskom i engleskom govornom području (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:294307

Svaguša, Katarina. "Komparacija elemenata infotainmenta u popularnim kulinarskim zabavnim emisijama na hrvatskom i engleskom govornom području." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:294307

Svaguša, Katarina. "Komparacija elemenata infotainmenta u popularnim kulinarskim zabavnim emisijama na hrvatskom i engleskom govornom području." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:294307

Svaguša, K. (2022). 'Komparacija elemenata infotainmenta u popularnim kulinarskim zabavnim emisijama na hrvatskom i engleskom govornom području', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:294307

Svaguša K. Komparacija elemenata infotainmenta u popularnim kulinarskim zabavnim emisijama na hrvatskom i engleskom govornom području [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:294307

K. Svaguša, "Komparacija elemenata infotainmenta u popularnim kulinarskim zabavnim emisijama na hrvatskom i engleskom govornom području", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:294307