Pavličević, L. (2023). Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević, Lana. "Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević, Lana. "Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević, L. (2023). 'Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević L. Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2023 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
L. Pavličević, "Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311