završni rad
Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2021. urn:nbn:hr:122:513394

Vudrag, Lea
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Vudrag, L. (2021). Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:513394

Vudrag, Lea. "Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:513394

Vudrag, Lea. "Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:513394

Vudrag, L. (2021). 'Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 13.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:513394

Vudrag L. Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2021 [pristupljeno 13.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:513394

L. Vudrag, "Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:513394