završni rad
Analiza odabranih obilježja prehrambene industrije Republike Hrvatske
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. urn:nbn:hr:137:679143

Šarić, Mihaela
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Šarić, M. (2017). Analiza odabranih obilježja prehrambene industrije Republike Hrvatske (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:679143

Šarić, Mihaela. "Analiza odabranih obilježja prehrambene industrije Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:679143

Šarić, Mihaela. "Analiza odabranih obilježja prehrambene industrije Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:679143

Šarić, M. (2017). 'Analiza odabranih obilježja prehrambene industrije Republike Hrvatske', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:679143

Šarić M. Analiza odabranih obilježja prehrambene industrije Republike Hrvatske [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:679143

M. Šarić, "Analiza odabranih obilježja prehrambene industrije Republike Hrvatske", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:679143