Fornažar, M. (2017). Riža - prehrambeni i egzistencijalni proizvod (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:860336
Fornažar, Manuel. "Riža - prehrambeni i egzistencijalni proizvod." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:860336
Fornažar, Manuel. "Riža - prehrambeni i egzistencijalni proizvod." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:860336
Fornažar, M. (2017). 'Riža - prehrambeni i egzistencijalni proizvod', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:860336
Fornažar M. Riža - prehrambeni i egzistencijalni proizvod [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2017 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:860336
M. Fornažar, "Riža - prehrambeni i egzistencijalni proizvod", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:860336