Banko, I. (2018). Marketing nezdrave hrane (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:818088
Banko, Ivan. "Marketing nezdrave hrane." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:818088
Banko, Ivan. "Marketing nezdrave hrane." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:818088
Banko, I. (2018). 'Marketing nezdrave hrane', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:818088
Banko I. Marketing nezdrave hrane [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2018 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:818088
I. Banko, "Marketing nezdrave hrane", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:818088