završni rad
Pestel analiza u hrvatskom tartufarstvu
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. urn:nbn:hr:137:554018

Batista, Laura
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Citirajte ovaj rad

Batista, L. (2020). Pestel analiza u hrvatskom tartufarstvu (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:554018

Batista, Laura. "Pestel analiza u hrvatskom tartufarstvu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:554018

Batista, Laura. "Pestel analiza u hrvatskom tartufarstvu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:554018

Batista, L. (2020). 'Pestel analiza u hrvatskom tartufarstvu', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:554018

Batista L. Pestel analiza u hrvatskom tartufarstvu [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:554018

L. Batista, "Pestel analiza u hrvatskom tartufarstvu", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:554018