završni rad
Prisutnost histamina u ribi i proizvodima od ribe
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. urn:nbn:hr:137:686004

Lončar, Ivana
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet prirodnih znanosti u Puli

Citirajte ovaj rad

Lončar, I. (2021). Prisutnost histamina u ribi i proizvodima od ribe (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar, Ivana. "Prisutnost histamina u ribi i proizvodima od ribe." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar, Ivana. "Prisutnost histamina u ribi i proizvodima od ribe." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar, I. (2021). 'Prisutnost histamina u ribi i proizvodima od ribe', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

Lončar I. Prisutnost histamina u ribi i proizvodima od ribe [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2021 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004

I. Lončar, "Prisutnost histamina u ribi i proizvodima od ribe", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:686004