Čulina, B. (2020). Organizacija odjela hrane i pića u hotelu (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264
Čulina, Brigita. "Organizacija odjela hrane i pića u hotelu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264
Čulina, Brigita. "Organizacija odjela hrane i pića u hotelu." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264
Čulina, B. (2020). 'Organizacija odjela hrane i pića u hotelu', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264
Čulina B. Organizacija odjela hrane i pića u hotelu [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264
B. Čulina, "Organizacija odjela hrane i pića u hotelu", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:395264