Prkačin, S. (2021). Organizacija sadržaja i usluga za osobe sa invaliditetom u suvremenom hotelijerstvu (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:707234
Prkačin, Sara. "Organizacija sadržaja i usluga za osobe sa invaliditetom u suvremenom hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:707234
Prkačin, Sara. "Organizacija sadržaja i usluga za osobe sa invaliditetom u suvremenom hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:707234
Prkačin, S. (2021). 'Organizacija sadržaja i usluga za osobe sa invaliditetom u suvremenom hotelijerstvu', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:707234
Prkačin S. Organizacija sadržaja i usluga za osobe sa invaliditetom u suvremenom hotelijerstvu [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2021 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:707234
S. Prkačin, "Organizacija sadržaja i usluga za osobe sa invaliditetom u suvremenom hotelijerstvu", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:707234