završni rad
Poslovni procesi u ugostiteljstvu - optimizacija i racionalizacija
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2022. urn:nbn:hr:137:954606

Ivis, Mateo
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Ivis, M. (2022). Poslovni procesi u ugostiteljstvu - optimizacija i racionalizacija (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:954606

Ivis, Mateo. "Poslovni procesi u ugostiteljstvu - optimizacija i racionalizacija." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:954606

Ivis, Mateo. "Poslovni procesi u ugostiteljstvu - optimizacija i racionalizacija." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:954606

Ivis, M. (2022). 'Poslovni procesi u ugostiteljstvu - optimizacija i racionalizacija', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 16.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:954606

Ivis M. Poslovni procesi u ugostiteljstvu - optimizacija i racionalizacija [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2022 [pristupljeno 16.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:954606

M. Ivis, "Poslovni procesi u ugostiteljstvu - optimizacija i racionalizacija", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:954606