Čuljak, B. (2021). PREFERENCIJA MLADIH POTROŠAČA PREMA ORGANOLEPTIČKIM SVOJSTVIMA JABUKE (Specijalistički diplomski stručni). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:298901
Čuljak, Barbara. "PREFERENCIJA MLADIH POTROŠAČA PREMA ORGANOLEPTIČKIM SVOJSTVIMA JABUKE." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:298901
Čuljak, Barbara. "PREFERENCIJA MLADIH POTROŠAČA PREMA ORGANOLEPTIČKIM SVOJSTVIMA JABUKE." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:298901
Čuljak, B. (2021). 'PREFERENCIJA MLADIH POTROŠAČA PREMA ORGANOLEPTIČKIM SVOJSTVIMA JABUKE', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:298901
Čuljak B. PREFERENCIJA MLADIH POTROŠAČA PREMA ORGANOLEPTIČKIM SVOJSTVIMA JABUKE [Specijalistički diplomski stručni]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2021 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:298901
B. Čuljak, "PREFERENCIJA MLADIH POTROŠAČA PREMA ORGANOLEPTIČKIM SVOJSTVIMA JABUKE", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:298901