prikaz prve stranice dokumenta (Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar
Zadar: Sveučilište u Zadru, 2019. urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević, Antonija
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Jurjević, A. (2019). (Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević, Antonija. "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević, Antonija. "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević, A. (2019). '(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević A. (Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2019 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

A. Jurjević, "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241