Krolo, A. (2021). Odnos percipiranog stresa i navika hranjenja u vrijeme pandemije bolesti COVID-19 (Završni rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:357657
Krolo, Anna. "Odnos percipiranog stresa i navika hranjenja u vrijeme pandemije bolesti COVID-19." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:357657
Krolo, Anna. "Odnos percipiranog stresa i navika hranjenja u vrijeme pandemije bolesti COVID-19." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:357657
Krolo, A. (2021). 'Odnos percipiranog stresa i navika hranjenja u vrijeme pandemije bolesti COVID-19', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:357657
Krolo A. Odnos percipiranog stresa i navika hranjenja u vrijeme pandemije bolesti COVID-19 [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2021 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:357657
A. Krolo, "Odnos percipiranog stresa i navika hranjenja u vrijeme pandemije bolesti COVID-19", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:357657