Klanac, S. (2016). Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša" (Završni rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437
Klanac, Stošija. "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437
Klanac, Stošija. "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437
Klanac, S. (2016). 'Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437
Klanac S. Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša" [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2016 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437
S. Klanac, "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437