Đokić, D. (2023). Utjecaj zatočeništva na brumaciju guštera (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:739372
Đokić, Dunja. "Utjecaj zatočeništva na brumaciju guštera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:739372
Đokić, Dunja. "Utjecaj zatočeništva na brumaciju guštera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:739372
Đokić, D. (2023). 'Utjecaj zatočeništva na brumaciju guštera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:739372
Đokić D. Utjecaj zatočeništva na brumaciju guštera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2023 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:739372
D. Đokić, "Utjecaj zatočeništva na brumaciju guštera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:739372