diplomski rad
Kemijski sastav i kakvoća pršuta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:178:001047

Tomić, Monika
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veterinarskog fakulteta

Citirajte ovaj rad

Tomić, M. (2016). Kemijski sastav i kakvoća pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:001047

Tomić, Monika. "Kemijski sastav i kakvoća pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:001047

Tomić, Monika. "Kemijski sastav i kakvoća pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:001047

Tomić, M. (2016). 'Kemijski sastav i kakvoća pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:001047

Tomić M. Kemijski sastav i kakvoća pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:001047

M. Tomić, "Kemijski sastav i kakvoća pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:001047