diplomski rad
Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, Lovran
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veterinarskog fakulteta

Citirajte ovaj rad

Peinović, L. (2018). Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, L. (2018). 'Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović L. Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2018 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

L. Peinović, "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084