Kralj, D. (2020). Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844
Kralj, Dea. "Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844
Kralj, Dea. "Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844
Kralj, D. (2020). 'Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844
Kralj D. Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2020 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844
D. Kralj, "Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844