Pristup korisnicima matične ustanove
Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Bura, P. (2018). Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399
Bura, Petra. "Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399
Bura, Petra. "Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399
Bura, P. (2018). 'Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399
Bura P. Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399
P. Bura, "Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:524399