prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, Ivana
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Institucijski repozitorij: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu

Citirajte ovaj rad

Džepina, I. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, I. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina I. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

I. Džepina, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970