Pristup korisnicima matične ustanove
Profil hlapljivih spojeva narančinog meda
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Dželalija, I. (2016). Profil hlapljivih spojeva narančinog meda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786
Dželalija, Ivana. "Profil hlapljivih spojeva narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786
Dželalija, Ivana. "Profil hlapljivih spojeva narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786
Dželalija, I. (2016). 'Profil hlapljivih spojeva narančinog meda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786
Dželalija I. Profil hlapljivih spojeva narančinog meda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786
I. Dželalija, "Profil hlapljivih spojeva narančinog meda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:469786