prikaz prve stranice dokumenta TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA  PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM  GOSPODARSTVU   KARLO  U OKOLICI  DRNIŠA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. urn:nbn:hr:121:999761

Karlo, Antonio
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Institucijski repozitorij: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu

Citirajte ovaj rad

Karlo, A. (2014). TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:999761

Karlo, Antonio. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:999761

Karlo, Antonio. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:999761

Karlo, A. (2014). 'TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:999761

Karlo A. TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:999761

A. Karlo, "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:999761