Pristup korisnicima matične ustanove
Mikrobiološka svojstva kefira
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Tomić, H. (2015). Mikrobiološka svojstva kefira (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:239278
Tomić, Helena. "Mikrobiološka svojstva kefira." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:239278
Tomić, Helena. "Mikrobiološka svojstva kefira." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:239278
Tomić, H. (2015). 'Mikrobiološka svojstva kefira', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:239278
Tomić H. Mikrobiološka svojstva kefira [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:239278
H. Tomić, "Mikrobiološka svojstva kefira", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:239278