Bilić, K. (2018). Energetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:258124
Bilić, Katarina. "Energetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:258124
Bilić, Katarina. "Energetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:258124
Bilić, K. (2018). 'Energetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:258124
Bilić K. Energetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:258124
K. Bilić, "Energetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:258124