Baltić, S. (2016). PRIMJENA METODA OPERACIJSKIH ISTRAŽIVANJA PRI OPTIMIZACIJI POSLOVANJA PODUZEĆA GLOBALNA HRANA d.o.o. (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:293943
Baltić, Sara. "PRIMJENA METODA OPERACIJSKIH ISTRAŽIVANJA PRI OPTIMIZACIJI POSLOVANJA PODUZEĆA GLOBALNA HRANA d.o.o.." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:293943
Baltić, Sara. "PRIMJENA METODA OPERACIJSKIH ISTRAŽIVANJA PRI OPTIMIZACIJI POSLOVANJA PODUZEĆA GLOBALNA HRANA d.o.o.." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:293943
Baltić, S. (2016). 'PRIMJENA METODA OPERACIJSKIH ISTRAŽIVANJA PRI OPTIMIZACIJI POSLOVANJA PODUZEĆA GLOBALNA HRANA d.o.o.', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:293943
Baltić S. PRIMJENA METODA OPERACIJSKIH ISTRAŽIVANJA PRI OPTIMIZACIJI POSLOVANJA PODUZEĆA GLOBALNA HRANA d.o.o. [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:293943
S. Baltić, "PRIMJENA METODA OPERACIJSKIH ISTRAŽIVANJA PRI OPTIMIZACIJI POSLOVANJA PODUZEĆA GLOBALNA HRANA d.o.o.", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:293943