Škrlj, M. (2016). UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj, Marko. "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj, Marko. "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj, M. (2016). 'UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
Škrlj M. UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272
M. Škrlj, "UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:315272