Bešlić, S. (2021). Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete (Specijalistički diplomski stručni). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544
Bešlić, Saša. "Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544
Bešlić, Saša. "Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544
Bešlić, S. (2021). 'Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544
Bešlić S. Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete [Specijalistički diplomski stručni]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2021 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544
S. Bešlić, "Materijalno poslovanje hotelske kuhinje i utjecaj pandemije COVID-19 na kuhinjske budžete", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:382544