prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)
Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2023. urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević, Evan
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Kraljević, E. (2023). UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević, Evan. "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević, Evan. "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević, E. (2023). 'UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 29.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević E. UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 29.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

E. Kraljević, "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859