prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA
Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2022. urn:nbn:hr:125:510812

Grce, Šime
Veleučilište u Rijeci

Citirajte ovaj rad

Grce, Š. (2022). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce, Šime. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce, Šime. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce, Š. (2022). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce Š. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2022 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Š. Grce, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812