prikaz prve stranice dokumenta BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND
Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2022. urn:nbn:hr:125:432128

Knapić, Anđela
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Knapić, A. (2022). BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:432128

Knapić, Anđela. "BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:432128

Knapić, Anđela. "BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:432128

Knapić, A. (2022). 'BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:432128

Knapić A. BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:432128

A. Knapić, "BEZGLUTENSKA PREHRANA - POTREBA ILI TREND", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:432128