prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)
Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2024. urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić, Denis
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Matijašić, D. (2024). Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić, Denis. "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić, Denis. "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić, D. (2024). 'Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 04.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

Matijašić D. Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 04.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373

D. Matijašić, "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373