Pristup korisnicima matične ustanove
Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)
Veleučilište u Rijeci Poljoprivredni odjel
APA 6th Edition Matijašić, D. (2024). Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373
MLA 8th Edition Matijašić, Denis. "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373
Chicago 17th Edition Matijašić, Denis. "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373
Harvard Matijašić, D. (2024). 'Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 04.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373
Vancouver Matijašić D. Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 04.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373
IEEE D. Matijašić, "Utjecaj proteinskih ekstrakata kvasaca na kvalitetu vina Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:950373
Podaci o radu