prikaz prve stranice dokumenta Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta
Zagreb: Sveučilište VERN, 2020. urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić, Antonio
Sveučilište VERN

Institucijski repozitorij: Repozitorij Sveučilišta VERN'

Citirajte ovaj rad

Jelavić, A. (2020). Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić, Antonio. "Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić, Antonio. "Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić, A. (2020). 'Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 03.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić A. Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 03.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

A. Jelavić, "Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208