Đipalo, A. (2017). SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU (Završni rad). Vukovar: Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139
Đipalo, Amna. "SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139
Đipalo, Amna. "SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139
Đipalo, A. (2017). 'SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU', Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139
Đipalo A. SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU [Završni rad]. Vukovar: Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru; 2017 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139
A. Đipalo, "SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU", Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Vukovar, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139