Varadin, S. (2015). PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI
MESA I MESNIH PROIZVODA (Specijalistički diplomski stručni). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158
Varadin, Sanja. "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI
MESA I MESNIH PROIZVODA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158
Varadin, Sanja. "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI
MESA I MESNIH PROIZVODA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158
Varadin, S. (2015). 'PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI
MESA I MESNIH PROIZVODA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158
Varadin S. PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI
MESA I MESNIH PROIZVODA [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2015 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158
S. Varadin, "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI
MESA I MESNIH PROIZVODA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158