specijalistički diplomski stručni
Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike
Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2015. urn:nbn:hr:185:570505

Kovačić Gradinščak, Vlatka
Veleučilište u Križevcima

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Kovačić Gradinščak, V. (2015). Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike (Specijalistički diplomski stručni). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505

Kovačić Gradinščak, Vlatka. "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505

Kovačić Gradinščak, Vlatka. "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505

Kovačić Gradinščak, V. (2015). 'Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505

Kovačić Gradinščak V. Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2015 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505

V. Kovačić Gradinščak, "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.