Pavljak, A. (2018). UVOĐENJE HACCP-SUSTAVA U OBITELJSKU TVRTKU "MESNICE KURILOVČAN" D.O.O. (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:248024
Pavljak, Andrija. "UVOĐENJE HACCP-SUSTAVA U OBITELJSKU TVRTKU "MESNICE KURILOVČAN" D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:248024
Pavljak, Andrija. "UVOĐENJE HACCP-SUSTAVA U OBITELJSKU TVRTKU "MESNICE KURILOVČAN" D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:248024
Pavljak, A. (2018). 'UVOĐENJE HACCP-SUSTAVA U OBITELJSKU TVRTKU "MESNICE KURILOVČAN" D.O.O.', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:248024
Pavljak A. UVOĐENJE HACCP-SUSTAVA U OBITELJSKU TVRTKU "MESNICE KURILOVČAN" D.O.O. [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2018 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:248024
A. Pavljak, "UVOĐENJE HACCP-SUSTAVA U OBITELJSKU TVRTKU "MESNICE KURILOVČAN" D.O.O.", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:248024