prikaz prve stranice dokumenta UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP
Rad nije dostupan
završni rad
UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP
Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2020. urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, Laura
Veleučilište u Virovitici

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Premužak, L. (2020). UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, L. (2020). 'UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak L. UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

L. Premužak, "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699