Naslov | SUSTAVI UPRAVLJANJA KVALITETOM NA PRIMJERU PODUZEĆU PODRAVKA D.D. |
Naslov (engleski) | QUALITY MANAGEMENT SYSTEMS IN PODRAVKA D.D. |
Autor | Bernard Gregurić |
Mentor | Draženka Birkić (mentor) |
Član povjerenstva | Silvija Vitner Marković (predsjednik povjerenstva) |
Član povjerenstva | Mateja Petračić (član povjerenstva) |
Član povjerenstva | Draženka Birkić (član povjerenstva) |
Član povjerenstva | Natalija Kusanić Belinić (član povjerenstva) |
Ustanova koja je dodijelila akademski / stručni stupanj | Veleučilište u Karlovcu (Poslovni odjel) (Specijalistički diplomski stručni Studij poslovnog upravljanja - izvanredni studij) Karlovac |
Datum i država obrane | 2021-06-15, Hrvatska |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | DRUŠTVENE ZNANOSTI Ekonomija |
Sažetak | U završnom radu konkretno je objašnjen pojam kvalitete, njezina važnost i obilježja. Isto tako je rečeno konkretno o sustavima upravljanja kvalitetom jer kako bi se zadovoljile želje i potrebe kupaca potrebni su i kvalitetni sustavi, stoga su u završnom radu i objašnjene prednosti sustava. Potpuno upravljanje kvalitetom specifičan je koncept menadžmenta koji je orijentiran na konstantno unapređenje poslovanja, rast zadovoljstva kupaca, timski rad i smanjenja troškova. Podravka kao najveća prehrambena industrija u Hrvatskoj, svoju kvalitetu temelji na uspješnoj implementaciji niza ISO normi, kao što su ISO 9001, ISO 14000, ISO 22000. Podravka je nositelj brojnih nagrada za kvalitetu, kao što su Certifikat poslodavac partner, Superior taste award. |
Sažetak (engleski) | In the thesis specifically is explains the concept of quality,its importance and features. It was also said specifically about quality management systems because in order to meet the wishes and needs of customers, we must have quality systems, so the thesis explains the advantages of the system. Total quality management is a specific management concept that is oriented towards constant business improvement, growth of customer satisfaction, teamwork and cost reduction. Podravka, as the largest food industry in Croatia, bases its quality on the successful implementation of a number of ISO standards, such as ISO 9001, ISO 14000, ISO 22000. Podravka is the holder of numerous quality awards, such as the Employer Partner Certificate, Superior taste award. |
Ključne riječi |
|
Ključne riječi (engleski) |
|
Jezik | hrvatski |
URN:NBN | urn:nbn:hr:128:831746 |
Studijski program | Naziv: Poslovno upravljanje Vrsta studija: stručni Stupanj studija: specijalistički diplomski Akademski / stručni naziv: stručni/a specijalist/specijalistica poslovnog upravljanja (struč. spec. oec.) |
Vrsta resursa | Tekst |
Način izrade datoteke | Izvorno digitalna |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2021-06-23 10:55:40 |