završni rad
UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2021. urn:nbn:hr:128:900246

Novosel, Daniel
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Institucijski repozitorij: repozitorij.vuka.hr

Citirajte ovaj rad

Novosel, D. (2021). UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246

Novosel, Daniel. "UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246

Novosel, Daniel. "UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246

Novosel, D. (2021). 'UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246

Novosel D. UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246

D. Novosel, "UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246