završni rad
KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2022. urn:nbn:hr:128:748291

Radan, Katarina
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Institucijski repozitorij: repozitorij.vuka.hr

Citirajte ovaj rad

Radan, K. (2022). KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291

Radan, Katarina. "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291

Radan, Katarina. "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291

Radan, K. (2022). 'KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 08.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291

Radan K. KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 08.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291

K. Radan, "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291