Temperiranje čokoladne mase
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Cerle, B. (2016). Temperiranje čokoladne mase (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800
Cerle, Bruno. "Temperiranje čokoladne mase." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800
Cerle, Bruno. "Temperiranje čokoladne mase." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800
Cerle, B. (2016). 'Temperiranje čokoladne mase', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800
Cerle B. Temperiranje čokoladne mase [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800
B. Cerle, "Temperiranje čokoladne mase", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:193800