završni rad
Kakvoća svježeg sirovog mlijeka na ulazu u mljekaru
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2017. urn:nbn:hr:128:513190

Merkl, Ani
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Institucijski repozitorij: repozitorij.vuka.hr

Citirajte ovaj rad

Merkl, A. (2017). Kakvoća svježeg sirovog mlijeka na ulazu u mljekaru (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:513190

Merkl, Ani. "Kakvoća svježeg sirovog mlijeka na ulazu u mljekaru." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:513190

Merkl, Ani. "Kakvoća svježeg sirovog mlijeka na ulazu u mljekaru." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:513190

Merkl, A. (2017). 'Kakvoća svježeg sirovog mlijeka na ulazu u mljekaru', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:513190

Merkl A. Kakvoća svježeg sirovog mlijeka na ulazu u mljekaru [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:513190

A. Merkl, "Kakvoća svježeg sirovog mlijeka na ulazu u mljekaru", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:513190