prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA
Požega: Veleučilište u Požegi, 2018. urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak, Sara
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Pajtak, S. (2018). PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak, Sara. "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak, Sara. "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak, S. (2018). 'PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 15.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

Pajtak S. PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 15.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194

S. Pajtak, "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194