Znanstveni rad - Ostalo
Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva
U: Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. str. 295-301. urn:nbn:hr:112:122118


Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Obradović, V., Ergović Ravančić, M., Škrabal, S., Marčetić, H. i Odak, P. (2018). Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 295-301). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

Obradović, Valentina, et al. "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva." Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018, str. 295-301. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

Obradović, Valentina, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal, Helena Marčetić i Petra Odak. "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva." U Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 295-301. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. Citirano 28.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

Obradović, V., et al. (2018) 'Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva', Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, Požega, str. 295-301. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118 (Datum pristupa: 28.12.2024.)

Obradović V, Ergović Ravančić M, Škrabal S, Marčetić H, Odak P. Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna; 2018. Str. 295-301. [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118

V. Obradović, M. Ergović Ravančić, S. Škrabal, H. Marčetić i P. Odak, "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva", Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118 [Citirano: 28.12.2024.]