Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva
U: Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. str. 295-301. urn:nbn:hr:112:122118
Obradović, V., Ergović Ravančić, M., Škrabal, S., Marčetić, H. i Odak, P. (2018). Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 295-301). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118
Obradović, Valentina, et al. "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva." Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018, str. 295-301. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118
Obradović, Valentina, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal, Helena Marčetić i Petra Odak. "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva." U Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 295-301. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. Citirano 28.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118
Obradović, V., et al. (2018) 'Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva', Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, Požega, str. 295-301. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118 (Datum pristupa: 28.12.2024.)
Obradović V, Ergović Ravančić M, Škrabal S, Marčetić H, Odak P. Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna; 2018. Str. 295-301. [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118
V. Obradović, M. Ergović Ravančić, S. Škrabal, H. Marčetić i P. Odak, "Kinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva", Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:122118 [Citirano: 28.12.2024.]