Znanstveni rad - Ostalo
Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade
U: Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. str. 473-479. urn:nbn:hr:112:279674


Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Škrabal, S., Obradović, V., Ergović Ravančić, M. i Lovrić, K. (2016). Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade. Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 473-479). Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

Škrabal, Svjetlana, et al. "Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade." Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016, str. 473-479. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

Škrabal, Svjetlana, Valentina Obradović, Maja Ergović Ravančić i Kristina Lovrić. "Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade." U Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 473-479. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. Citirano 28.04.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

Škrabal, S., et al. (2016) 'Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade', Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, Požega, str. 473-479. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674 (Datum pristupa: 28.04.2024.)

Škrabal S, Obradović V, Ergović Ravančić M, Lovrić K. Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade. Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna; 2016. Str. 473-479. [pristupljeno 28.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674

S. Škrabal, V. Obradović, M. Ergović Ravančić i K. Lovrić, "Utjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade", Proceedings of 5th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2016. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:279674 [Citirano: 28.04.2024.]