Cesarec, H. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015. (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904
Cesarec, Hrvoje. "UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904
Cesarec, Hrvoje. "UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904
Cesarec, H. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904
Cesarec H. UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904
H. Cesarec, "UTJECAJ RAZLIČITIH VINSKIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA CHARDONNAY BERBA 2015.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:862904